Horoscop 15 august: săgetătorii trebuie să-și asculte intuiția, iar racii sunt năvăliți de probleme

E mijloc de august și fiorii iubirii plutesc în aer. Şi pe plan profesional este o zi bună pentru schimbări şi decizii curajoase – transmite presa română.

BERBEC 15 august: Berbecii sunt mai sensibili decât de obicei. Este o zi în care ar trebui să vă axați pe momentele frumoase și să fiți mai optimiști. 

TAUR 15 august: Pentru Tauri, relațiile romantice par complicate. Încercați să rezolvați problemele prin comunicare. Partea bună este că se anunță o zi productivă la locul de muncă.

GEMENI 15 august: Gemenii se gândesc la sufletul lor pereche. Sunt în căutarea dragostei, iar ea s-ar putea să fie mai aproape decât au crezut. Astrele spun că s-ar putea să aveți parte de o întâlnire specială. 

RAC 15 august: Racii au în față o zi cu multe provocări. S-ar putea să fie nevoie să cereți autorul unor persoane de încredere pentru a rezolva câteva probleme care apar în viața voastră.

LEU 15 august: Nativii Leu au parte de momente surprinzătoare alături de persoana iubită. Se gândesc tot mai serios la căsătorie și s-ar putea să ceară sfaturi de la o persoană mai în vârstă. 

FECIOARĂ 15 august: Este ziua perfectă pentru ca Fecioarele să facă schimbări profesional. Atenție la modul în care alegeți să negociați fiecare aspect al unor acte, documente sau contracte. 

BALANȚELE 15 august: Balanțele sunt încrezătoare în forțele proprii. Este o zi bună pentru a începe proiecte noi. La locul de muncă, însă, pot exista mici conflicte cu cei care nu sunt pe aceeași lungime de undă cu voi.

SCORPION 15 august: Scorpionii ar fi bine să fie atenți la modul în care își gestionează timpul. Este o perioadă aglomerată și nu ar trebui să vă neglijați sănătatea. 

SĂGETĂTOR 15 august: Stelele lucrează în favoarea Săgetătorilor. Viitorul se arată a fi prosper pentru voi, în special financiar. Lăsați-vă conduși de intuiție. 

CAPRICORN 15 august: Nativii din zodia Capricornului se vor adapta la orice situație de la locul de muncă. Cu toate că preferați să lucrați individual, veți ajunge la concluzia că munca în echipă va genera un grad mai mare de eficiență. 

VĂRSĂTOR 15 august: Vărsătorii au parte de o zi excelentă. S-ar putea ca în viața voastră să între o persoană care să vă schimbe complet percepția despre viitor.

PEȘTI 15 august: Nativii Pești ar trebui să-și prioritizeze nevoile. Chiar dacă aveți tendința să-i plasați pe ceilalți pe primul loc, a venit momentul să faceți lucruri și pentru voi.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion