Hairstylistul vedetelor autohtone a ajuns să sufere de depresie din cauza banilor! „Am certificat”

Oleg Popan, hairstylistul care a devenit cunoscut datorită faptului că mai multe vedete TV îi încredințau anume lui podoaba lor capilară – a recunoscut în cadrul unui interviu „Unu noaptea”, că suferă de depresie, în pofida succesului de care se bucură în prezent.

Reputația de „hairstylist al divelor” l-a costat cu mulți ani lucrați pentru bani puțini. Frizerul a recunoscut că mereu își dorea mai mult, ca într-un final goana după bani să-l facă să sufere de depresie.

„Eu mulți ani am lucrat la televiziuni și eu aveam un salariu, de hai să spunem, 5000 de lei și eu mă gândeam, da dacă câștig 5500 poate mie o să-mi ajungă…Până la urmă, banii niciodată nu-ți ajung, eu vedeam în jurul meu oameni care câștigă și eu mereu mă gândeam: dar eu ce-s mai prost? Eu tot pot! Da ce, ei pot da, eu nu pot? Adica? Hai! Și eu mă fugăream după asta, să câștig. Eu când lucram în televiziune, nu era nici un spot publicitar fără mine și colega mea care făcea machiaj. Eu mă duceam gratis, cu bani puțini, cu bani mari, permanent mă duceam……Și până la urmă eu am ajuns că pe mine mă durea spatele, eu am certificat că sunt în depresie, neștiind asta. Așa că…nu întotdeauna banii îți aduc fericirea ceea pe care o vrei tu”, s-a destăinuit Popa.

Frizerul a mai recunoscut că a ajuns să mănânce convulsiv pentru a scăpa de emoțiile negative. În încercarea de a le reprima a ajuns cu kilograme în plus.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion