Gluma se îngroașă pentru DIMA WHITE: Youtuberul, luat la ochi de poliție

Dima White nu scapă așa ușor. Youtuberul a ajuns în vizorul poliției, după ce deputatul PAS, Lilian Carp, a depus plângere împotriva conținutul filmat și publicat de ultimul. Fetele care s-au simțit lezate de White sunt rugate să se adreseze poliției.

Deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, Lilian Carp a sesizat Inspectoratul General al Poliției despre apariția în mediul online a unor secvențe video, în care un bărbat folosește limbaj necenzurat și îndeamnă tinere, inclusiv minore, la acțiuni perverse în locuri publice, fixând video publicat ulterior pe rețelele de socializare.

În acest context, Poliția a demarat un șir de acțiuni.

Îndemnăm fetele care s-au simțit lezate în drepturi în raport cu această persoană, sau în cazuri similare, să depună o plângere la cel mai apropiat sector de poliție sau să apeleze la numerele: 0787 10 293, 062032406”, a comunicat Inspectoratul General al Poliției.

Dima White rămâne în continuare tăcut. Influencerul, de ieri, promite să publice un video „care va închide gura tuturor”, însă până la această oră, reacția nu a apărut.

Dima White a devenit subiect de discuție după ce un grup de activiști pentru drepturile femeilor care a atenționat în mod public că influencerul hărțuiește sexual fetele și au îndemnat să-i blocheze conturile pe rețelele sociale. Youtuberul a venit cu reacție.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion