Gata cu secretele! ADELE a confirmat că s-a căsătorit cu Rich PAUL

Cântăreața Adele a confirmat că s-a căsătorit Rich Paul. Zvonurile despre relația celor doi au început anul trecut, după ce vedeta l-a numit pe Paul „soțul ei”.

Acum cântăreața a apărut în show-ul de comedie al celui mai bun prieten al ei, Alan Carr, din Los Angeles. După cum au spus telespectatorii emisiunii, ea a confirmat că s-a căsătorit.

„Am fost la spectacolul de comedie al lui Alan Carr din Los Angeles în seara asta și Adele a fost în public. Alan a întrebat mulțimea dacă cineva s-a căsătorit recent și Adele a strigat „Da”, a spus cineva din public.

„Când a întrebat dacă cineva s-a căsătorit recent, ea a strigat: „Da”. Foarte dulce, a fost foarte emoționant”, a spus un alt telespectator.

Adele și Rich Paul au fost prieteni multă vreme, dar în 2021 relația lor a trecut la alt nivel: așa cum a recunoscut cântăreața, ea „nu a iubit pe nimeni așa”.

Rich Paul are trei copii din relații anterioare, iar Adele are un fiu cu fostul ei soț Simon Konecki, de care a divorțat în 2021. Pe viitor, cuplul, potrivit Adele, plănuiește să aibă mai mulți copii.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion