Gabriel NEBUNU, din Strip Club, la Catedrală! „Nu înțeleg pentru ce îl supărăm pe Dumnezeu?”

Cântărețul Gabriel Nebunu, după ce s-a distrat cu Emilian Crețu în turneul lor prin America, a revenit la cele creștinești. Ieri, în ajun de Bobotează, artistul a fost la Catedrală, iar apropierea de cele sfinte l-a făcut să filozofeze nițel pe Instagram.

Tânărul a ieșit de la slujbă înaripat.

„Am ieșit de la Catedrală, nu pot să vă redau ce liniște sufletească am căpătat, când intri aici parcă ești pe altă planetă. Doamne Dumnezeule, bogdaproste! Am venit aici în primul rând să-i mulțumesc lui Dumnezeu că am văzut alt continent, să-i mulțumesc pentru oamenii care i-am întâlnit acolo cu suflet mare și să mă rog pentru moldovenii care sunt plecați departe de casă.” – a spus Gabi.

Nu a putut să nu pomenească de faptul că au ajuns la urechile sale părerile oamenilor despre felul în care și-a petrecut timpul în State. Cântărețul însă a spus că asta nu face decât să-l amuze și a îndemnat oamenii să nu se mai judece reciproc..

„S-o schimbat și omul. De o perioadă încoace, omul parcă vrea să ia locul lui Dumnezeu. În primul rând, oamenii se judecă între dânșii, dar din câte știu eu, parcă Dumnezeu trebuie să ne judece pe noi, dar oamenii iaca vor să ia locul lui Dumnezeu, mai tare ei judecă, mai tare se înrăiesc. Nu înțeleg pentru ce îl supărăm pe Dumnezeu”, a mai povestit Gabriel Nebunu pe Instagram, în ajunul sărbătorii de astăzi.

Amintim că recent Gabriel Nebunu și Emilian Crețu s-au întors din turneul lor prin Statele Unite ale Americii. Aceștia au ajuns în gura lumii cu peripețiile lor și vizitele strip cluburilor locale. Vezi mai multe aici.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion