Gabriel NEBUNU, băgat în sperieți de către un șofer de taxi beat: „M-am dat jos din mers!”

Cântărețul Gabriel Nebunu a avut nenorocul să devină pasagerul unui șofer de taxi care ar fi fost beat fie drogat, din spusele artistului. Acesta așa și nu l-a dus la destinație.

Totul s-a întâmplat în weekend, în jurul orei 03:00 dimineața. Nebunu a chemat o mașină de taxi, ca să ajungă la Aeroport, întrucât avea zbor spre Atena, Grecia, unde avea concert.

Odată urcat în mașină, tânărul cântăreț a intuit că șoferul este sub influența alcoolului, fie a drogurilor, dar a rămas în automobil. După puțin timp, șoferul de taxi a mai luat un pasager pe drum, care ar fi fost, de asemenea, în stare de ebrietate. Și mai mult, conducătorul auto a pornit pe un drum absolut necunoscut cântărețului și s-a mai luat la ceartă cu al doilea pasager, care nu a vrut să-i plătească. Speriat de ceea ce se întâmplă, Gabriel a ieșit din automobil la culoarea galbenă a semaforului.

S-a pornit spre Aeroport pe jos, dar a avut norocul să fie observat de către doi tineri, italieni din spusele lui sau din diaspora italiană. Aceștia l-au dus la destinație și au ridicat pahare împreună.

Bulversat de peripețiile sale de la 03:00, artistul a povestit cele întâmplate pe Instagram.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion