FOTACHI și STATI și-au botezat fiul. Printre nani și politicianul Renato Usatîi, nu și Nina Crețu

După mai bine de o lună de la venirea pe lume a primului lor copil, milionarul Gabriel Stati și fotomodelul, Anastasia Fotachi și-au încreștinat fiul. Botezul a avut loc la mânăstirea Curchi, iar petrecerea în cinstea lui Alistar a avut loc la castelul familiei.

Proaspeții părinții nu s-au lăudat cu oastea de cumetri, dar unul dintre ei a anunțat pe Instagram că a participat la botezul moștenitorului lui Stati. Este vorba despre politicianul și fostul primar de Bălți, Renato Usatîi.

„Felicitări cu prilejul sfântului botez! Fie ca finuțul nostru drag să crească mare, sănătos, ascultător și plin de viață! Fie ca drumul lui să fie lipsit de obstacole și greutăți, dar să fie presurat cu momente frumoase și speciale alături de oameni buni. Iar vouă vă doresc multă răbdare și bunăstare ca să creșteți un bărbat adevărat! ” – a scris pe Instagram, Renato Usatîi.

De la botez a lipsit iubita lui Usatîi, Nina Crețu. Tânăra se odihnește pe tărâmurile italiene și nu a venit cu vreun mesaj public cu ocazia încreștinării.

Vedeți mai jos imagini de la botezul lui Alistar Stati.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion