Fostul soț al lui MEGHAN MARKLE va scrie o carte de memorii: Ce dezvăluiri ar putea face

Fostul soț al lui Meghan Markle, producătorul Trevor Engelson, va scrie o carte de memorii despre relația sa cu Markle și divorțul lor.

Este posibil ca Trevor, în vârstă de 46 de ani, care a divorțat de Meghan în 2014 și s-a recăsătorit cu câțiva ani în urmă, să dezvăluie în curând ce a dus cu adevărat la despărțirea lor neașteptată. Înainte de nunta lor, care a avut loc în 2011, Engelson și Markle au locuit împreună timp de șase ani și plănuiau să aibă copii.

Surse apropiate sugerează că Engelson va descrie evenimentele când Megan a decis să întrerupă relația cu soțul ei după ce s-a mutat în Canada pentru a participa la serialul TV „Suits”. Atunci, actrița a trimis inele de logodnă lui Trevor prin poștă, iar în cererea de divorț s-a referit la „diferențe ireconciliabile”.

Acele vremuri au fost dificile pentru Engelson, deoarece Markle s-a străduit să obțină faimă și a devenit „o persoană complet diferită” în timpul filmărilor. Fostul soț s-a simțit „folosit”, a spus sursa.

În carte, Trevor poate spune și despre detaliile nunții lor. Sărbătoarea a avut loc în Jamaica, iar toți invitații au primit o pungă cu marijuana drept cadou de bun venit. La acea vreme, deținerea de droguri era ilegală în țară. „Ultimul lucru pe care și-l dorește Meghan este să fie asociată cu orice substanță ilegală”, a spus sursa.

După ce s-a despărțit de Trevor Engelson, Meghan Markle s-a întâlnit timp de doi ani cu celebrul bucătar canadian Corey Vitiello. Cuplul s-a separat în mai 2016, iar la mijlocul acelui an actrița l-a cunoscut pe Prințul Harry. În 2018, îndrăgostiții s-au căsătorit la Windsor.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion