Fosta iubită a lui EGOR KREED trece din nou printr-o despărțire, după ce a fost cerută în căsătorie

Tiktoker-ul și cântăreața, Valea Karnaval, care mai ieri se pregătea să joace nunta cu blogger-ul sportiv, Sasha Stone, a confirmat în sfârșit despărțirea lor. A făcut-o în cadrul unui show umoristic, unde a fost invitată după o perioadă de izolare.

Era clar că au rupt logodna din moment ce Valea a șters de pe rețelele de socializare toate pozele lor comune și a postat un story sugestiv: cunoscuta copertă de la revistă de film umoristic pentru copiii „Eralash”, pe care scrie „Sfârșit!”. Pe această notă tristă, tânăra a plecat într-o vacanță, lăsând comunitatea sa în ceață. Nici Stone nu a făcut claritate în tot acest timp.

După mai bine de o lună, tânăra a rupt tăcerea, dar fără mare dorință și fără a da multe detalii. În cadrul show-ului rusesc „Kstati”, aceasta doar a confirmat că ceea ce se vehiculează online este adevărat – relația lor a luat sfârșit.

Cei doi erau logodiți din luna mai a anului trecut, dar formează un cuplu din 2021, când au participat ambii la același show „Vedetele în Africa”

Sursa: Google

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion