Fosta dansatoare a Deliei face dezvăluiri: „Ne-am și bătut, în mașină”

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, a povestit despre cum a ajuns să lucreze cu una dintre cele mai apreciate artiste din România. Nu era totul roz, spune ea.

Andreea Popescu era animatoare într-un club, acolo unde a fost descoperită de Delia Matache.

„Eu eram animatoare, dansam în cluburi. Pe vremea mea era la modă animația. A venit Delia în clubul acela și m-a văzut și a venit la mine și mi-a zis: „Auzi, nu vrei să dansezi pentru mine?” Am renunțat la tot și m-am dus să dansez pentru Delia Matache. Așa a început cariera mea în atenția publicului”, a povestit Andreea Popescu, scrie presa română.

Prietenia lor a rezistat în timp, dar după căsătorie au apărut alte priorități și totul s-a schimbat. „Înainte să fim căsătorite, cu familii, eram non-stop împreună: la turnee, acasă, mâncam din aceiași farfurie, eram foarte apropiate. Eram mândră să o numesc pe Delia prietena mea. După care, ne-am căsătorit și, cumva, prioritatea nu a mai fost asta… Dar suntem apropiate și acum”, a mai spus Andreea Popescu.

Cu toate astea, momentele furtunoase nu au lipsit. La un moment dat, Andreea Popescu recunoaște că a enervat-o atât de tare pe Delia Matache încât aceasta s-a întors să o lovească, deși era la volan.

„Ne-am și bătut, în mașină. Ne băteam și ne certam foarte des, după care ne împăcam imediat. Într-o prietenie nu te cerți? Odată, așa de tare am enervat-o, încât, la volan fiind, s-a întors să mă lovească.

Dar eram foarte apropiate și ne-am susținut mult. Era cea mai bună prietenă a mea, eu pentru ea la fel, ne completam”, precizează Andreea Popescu. Vedeta susține că Delia nu a tratat-o niciodată cu superioritate, ba din contră. „Ea nu a avut atitudinea asta vizavi de mine, eram egale”, mărturisește fosta dansatoare.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion