Fiul lui FILIP KIRKOROV își lansează propria colecție de haine. Au fost investite 10 milioane!

Cântărețul, Filip Kirkorov este cunoscut inclusiv pentru stilul său vestimentar excentric și opulent și se pare că pasiunea „regelui” s-a transmis pe cale genetică fiului său, Martin. În această vară, băiatul împlinește 11 ani și cu această ocazie își lansează o colecție de haine pentru femei, în colaborare cu designerul, Anika Kerimova.

Kerimova a oferit un interviu pentru „StarHit” în care a povestit că a aflat întâmplător despre talentul lui Kirkorov Junior. Aflându-se în ospeție în casa familiei, băiatul i-a arătat câteva din schițele sale, cu tot felul de haine. Designerul a rămas impresionată de cele văzute și i-a propus împreună să transpună în realitate ideile.

Ca această colecție să vadă lumina zilei a fost investită o sumă deloc modestă, tocmai 10 milioane de ruble. Anika Kerimova spune că s-au utilizat doar stofe alese, mătase, pietre Swarovski și multe-multe pene. Vedeta colecției va fi o ținută se seară fucsia, cu corset și efect de drapaj.

Cea care l-a inspirat pe tânărul designer și cea care prima a văzut colecția este sora lui Martin, Alla-Victoria. Nu a lipsit și implicarea lui Filip Kirkorov, care a contribuit nu doar financiar, dar și creativ la crearea colecție.

Sursa: Instagram\fkirkorov
Sursa: Instagram\fkirkorov
Sursa: Google

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion