Fiica Andreei ESCA și-a cumpărat un BMW de 60 mii de euro cu 374 de cai-putere: Reacția mamei

Alexia Eram, fiica prezentatoarei PRO TV, Andreei Esca, și-a cumpărat singură mașina visurilor ei. E vorba despre un bolid BMW M240i, în valoare de 60.000 de euro.

„Pentru că, în pofida a ceea ce ar putea crede unii, alții, nu mai iau bani de la ai mei din anul 2 de facultate. Iată-mă, așadar, aici, fericită de achiziție. Nu cred că-l vând (n.r. mașina care o conduce la moment). Pentru că e foarte practic, încap foarte multe cutii când am filmări și chestii, nu stau să mă chinui să le bag în cealaltă mașină. N-am probleme, urc cu ea peste tot, pe borduri, gropi, din astea. Și consumă și puțin. Dar nu renunț la Golful meu. Să fie o mașină a lui de weekend?! Nu a ales-o Mario, dar el mi-a arătat-o și mi-a plăcut. Dar nu m-aș fi gândit niciodată la ea și sincer o ador. Sunt îndrăgostită de ea, chiar îmi place mult”, a mai spus ea pentru Cancan România.

Totodată, Alexia Eram a dezvăluit că mama ei prefera ca fiica ei să meargă în continuare cu mașina veche. „Îți dai seama că îi plăcea mai mult să rămân pe Golf. Dar mi-am dorit mașina asta, am fost foarte fericită că am putut să mi-o cumpăr singură. Și îmi place, asta contează”, a zis ea, care a achitat din banii câștigați de ea suma de 60.000 de euro.

Alexia Eram a studiat facultatea la Londra, dar a decis să se întoarcă în țară, pentru a se ocupa de cariera sa. Fiica Andreei Esca a urmat cursurile de la University of Creative Arts, unde a obținut o diplomă cu licență cu specializarea Marketing, Publicitate și Relații publice în domeniul modei.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion