Festivalul VinOpera poate fi văzut astăzi, 31 august, la Bulboaca și în direct pe rlive.md și la Rlive TV

Astăzi, 31 august, Festivalul Internațional Vin Opera continuă să îi încânte pe toți fanii printr-un concert de execepție, care va avea loc la Bulboaca, raionul Anenii Noi și va începe la orele 19:00.

Pe scenă vor evolua Constantin Moscovici cu un recital de hituri internaţionale la nai, mix din diferite genuri muzicale și Felicia Dunaf cu „Dunaff Band”, la fel cu un recital de piese în română şi engleză. De asemenea va cânta şi şlagăre vechi autohtone, stilizate şi reinterpretate, precum „Amor, amor, tăcut amor”

Accesul la concert este gratuit, iar cei care nu vor putea ajunge la eveniment, îl vor putea vedea  în direct pe rlive.md și la Rlive TV.

Festivalul Internaţional VinOpera, ediţia a VI-a se desfăşoară în premieră, în trei locaţii diferite. Apogeul evenimentului va fi pe 1 septembrie, la Castel Mimi, cu un grandios spectacol simfonic, susţinut de artişti de Operă de la  Bucureşti şi Chişinău, alături de două orchestre conduse de dirijorul român Daniel Jinga.

Atmosfera va fi amplificată de scena imensă, show-ul de lumini şi ecranele LED, care vor reproduce în detaliu fiecare moment al serii.

Trăieşte VinOpera! Fii parte a celui mai bun eveniment vinicol European!

Pentru rezervări accesaţi AICI.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion