Familia HADID, amenințată cu moartea din cauza susținerii pentru Palestina

Familia Hadid este hărțuită din cauza postărilor de susținere a Palestinei, au declarat surse apropiate pentru TMZ.

Potrivit TMZ, modelele și părinții lor primesc în mod constant amenințări. Membrii familiei au fost nevoiți să schimbe numerele de telefon, iar tatăl lui Gigi și al Bellei, Mohamed Hadid, a anunțat că va contacta FBI-ul.

Gigi și Bella au vorbit anterior de multe ori în sprijinul Palestinei, pentru care au fost adesea criticate. Acest lucru este valabil mai ales pentru Bella, care a continuat să publice postări în ciuda criticilor: Instagram-ul ei a fost chiar blocat din această cauză.

După escaladarea conflictului dintre Israel și Palestina, Bella s-a abținut de la comentarii, dar sora ei s-a expus: Gigi a scris o postare în care a afirmat că „a susține Palestina nu înseamnă antisemitism”.

Mandatory Credit: Photo by Evan Agostini/Invision/AP/Shutterstock (10188620ik) Alana Hadid, Marielle Hadid, Gigi Hadid, Bella Hadid. Alana Hadid, left, Marielle Hadid, Gigi Hadid and Bella Hadid attend Variety’s Power of Women: New York presented by Lifetime at Cipriani 42nd Street, in New York 2019 Variety’s Power of Women: , New York, USA – 05 Apr 2019

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion