EMILY ISTRATE, plină de nervi: Să-mi plătească sesiunile de terapie! Ce a scos-o din pepeni pe artistă?

Emily Istrate a răbufnit. Se pare că Instagram a decis că artista nu are drepturi de autor la propriile piese și a șters video, care conține piesa „În mintea mea”, publicat de ultima pe aplicație.

Emily povestește că s-a chinuit o zi să editeze cu video, iar imediat ce l-a postat Instagram i l-a șters, chiar dacă piesa utilizată îi aparține.

„Probabil ați văzut deja că am pus o postare de la concert pentru cei care nu au putut să ajungă, o postare la care m-am chinuit toată ziua să aleg content și să unesc, montez, lipesc și să editez și la finalul postării am pus un video drăguț cu voi, unde făceam poze în backstage și ne bucuram ș.a. și am pus la sound piesa mea. Ghiciți ce? Instagram-ul mi-a șters-o pentru copyright, copyright la piesa mea, la care am scris eu”, a spus Emily.

Artista s-a plâns că aplicația i-a mâncat nervi de-a lungul anilor.

„Din toate aplicațiile existente, Instagram, pe parcursul anilor mi-a mâncat cei mai mulți nervi. Nu știu dacă mai știți, dar când am avut eu ultimul sunet la liceu am dansat un vals foarte frumos și voiam să filmez valsul ăla pe story, credeți că l-am postat până la urmă, credeți că am putut? Să creeze cineva o nouă aplicație că eu nu mai pot pe asta”, a adăugat ea.

În speranța că nemulțumirea tinerei va ajunge și la urechea angajaților de la Instagram, Emily a filmat un video și în limba engleză.

Sursa: Instagram/EmilyIstrate
Sursa: Instagram/EmilyIstrate
Sursa: Instagram/EmilyIstrate

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion