Emilian CREȚU, mire? Vezi ce răspunde actorul curioșilor să afle când se însoară

Viața personală a lui Emilian Crețu este o mare necunoscută. Dar întrucât nu a confirmat niciodată că se află într-o relație amoroasă – este considerat unul dintre cei mai de invidiat burlaci din showbizul autohton. Bărbatul a împlinit în acest an 37 de ani și internauții sunt curioși să afle dacă planifică să-și pună pirostriile sau nu.

Crețu vădit obosit de această întrebare a dat de înțeles că nu se grăbește să ia o astfel de decizie sub presiunea așteptărilor societății.

„Scopul meu în viață nu este să mă însor, sub nici o formă, eu sunt fericit așa cum sunt, am familia mea așa cum este cu bune cu rele. Nu vreau să fac asta pentru că așa se face în viață, că bărbatul trebuie să se însoare și femeia să se mărite. Nu simt în acest moment, acest lucru. Poate mâine o să o simt, azi nu. . .Dar un copil îmi doresc. Unul și bun. O fetiță mi-aș dori, dar nu se știe o-i avea sau nu, până atunci am două nepoate extraordinare pe care le iubesc, la care sunt și mamă și tată…”

Anterior se zvonea că ar avea o relație cu Alina Stoianov, care a și născut o fetiță între timp, Mora. Zvonul însă nu a fost confirmată de nici unul.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion