E vara vieții sale! SALMA HAYEK face senzație în costum de baie, la 56 de ani

La 56 ca la 20. Actrița, Salma Hayek, în vârstă de 56 de ani, trăiește vara vieții sale! Aceasta a postat un selfie, într-un costum de baie galben, după o excursie de scufundări. În fotografie, ea apare alături de instructorul ei, Martina Engel, ambele zâmbind și cu berea în mână.

În a doua fotografie, Salma și Martina s-au așezat pe o bancă și au mâncat portocale în urma călătoriei. Salma are un picior poziționat confortabil pe bancă și unul pe podea. Unghiile ei roșii strălucitoare au ieșit în evidență, deoarece costumul ei e de culori închise.

Salma a publicat imagini în costume de baie toată vara. Ultima ei postare a fost acum două săptămâni. Ea apare într-un costum roz, într-o piscină.

Mai devreme, Salma a împărtășit un videoclip, purtând un model din două piese într-o piscină, pentru a sărbători cele 25 de milioane de urmăritori pe Instagram.

„Nu-mi vine să cred, 25 de milioane de urmăritori! Vă mulțumesc foarte mult fiecăruia dintre voi. Văzând că vă plac cel mai mult pozele mele cu bikini… iată un antrenament de bikini pentru voi toți. Urăsc să fac sport, dar îmi place să sărbătoresc momentele bune dansând în apă“. Sunt sincer emoționat și recunoscător pentru toată dragostea și sprijinul dumneavoastră”, a scris ea.

Salma Hayek Pinault este o actriță, regizoare și producătoare de film mexicană și americană. Ea și-a început cariera în Mexic, în telenovela Teresa, jucând apoi în filmul El Callejón de los Milagros, rol pentru care a fost nominalizată la Premiul Ariel.

Sursa: Instagram/salmahayek
Sursa: Instagram/salmahayek
Sursa: Instagram/salmahayek
Sursa: Instagram/salmahayek
Sursa: Instagram/salmahayek
Sursa: Instagram/salmahayek

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion