„E un miracol că sunt vie”. MADONNA nu și-a revenit complet, la 4 luni după suportarea infecției

Madonna, la unul dintre concertele turneului său Celebration, a vorbit despre starea sa de sănătate, la 4 luni după suportarea unei infecții bacteriene, care a băgat-o în terapie intensivă.

„Cu mai puțin de patru luni în urmă, eram în spital inconștientă și oamenii au crezut că s-ar putea să nu reușesc. Așa că este un miracol că sunt aici acum”, a spus ea.

Madonna și-a amintit și de mama ei, care a murit de cancer la vârsta de 30 de ani, și a sugerat că o protejează din rai. Cântăreața și-a amintit despre ultimele zile ale mamei sale și „cât de singură trebuie să se fi simțit, întinsă în spital, știind că nu va supraviețui”.

„Mi s-a dat o altă șansă și sunt foarte recunoscătoare pentru asta.”

„Nu mă simt foarte bine acum, dar nu mă pot plânge, pentru că sunt în viață”, a adăugat ea.

Recent, în mass-media au apărut informații precum că Madonna vrea să reducă numărul spectacolelor sale, ceea ce se explică tocmai prin starea sa.

În plus, pe rețele se vorbește despre faptul că la concerte cântăreața nu arată foarte bine și se mișcă greu.

Potrivit apropiaților cântăreței, în vârstă de 65 de ani, tocmai din cauza pregătirii intense pentru concerte a ajuns Madonna în spital: dedica până la 12 ore pe zi repetițiilor.

Madonna a ajuns la terapie intensivă în iunie: a fost găsită inconștientă și dusă la spital, unde a fost diagnosticată cu o infecție bacteriană gravă.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion