DUA LIPA a șters toate pozele de pe Instagram și și-a schimbat look-ul: „V-a fost dor?”

Acum câteva săptămâni, Dua Lipa a șters toate postările de pe Instagram și a luat o pauză de la rețelele de socializare. Ieri, vedeta a postat o fotografie cu o un nou look.

„V-a fost dor de mine?” — a scris Dua, la descrierea pozei, în care apare cu un nou look, cu părul vișiniu. Aceasta l-a etichetat pe regizorul și fotograful Tyrone Le Bon în postare, făcând aluzie la un viitor proiect împreună.

Ultima producție în care Dua Lipa a participat în calitate de actriță a fost rolul cameo al sirenei Barbie din filmul Gretei Gerwig „Barbie”. Cântăreața, câștigătoare a unui Grammy, a înregistrat și melodia „Dance the Night” pentru film. Piesa i-a adus două nominalizări la MTV Video Music Award anul acesta pentru cea mai bună melodie pop și cea mai bună coregrafie.

Înainte să șteargă toate postările de pe Instagram, Lipa a menținut activ un feed și a publicat imagini din vacanța ei cu prietenii și detalii despre viața ei personală.

La sfârșitul verii, Lipa a publicat fotografii de la ziua sa de naștere, organizată la Ibiza, unde s-a aflat în compania celor dragi și a iubitului ei, regizorul francez Romain Gavras, în vârstă de 42 de ani. La scurt timp după aceasta, cântăreața a „dispărut” de pe rețeaua de socializare.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion