Doina DANIELEAN a uitat de Victoria LUNGU: „Cineva și-a bătut joc de mine”

Cântăreața Victoria Lungu a fost invitată la un eveniment organizat de prezentatoarea și influencera, Doina Danielean – „Cină cu 99 de femei”. Artista a dat curs invitației și s-a prezentat în costum la locație, așa cum cere dress code-ul, doar că organizatorii au uitat să o anunțe că evenimentul se va petrece în altă parte.

Lungu a ajuns la restaurant unde urma să aibă loc evenimentul, dar acolo a întâmpinat-o doar lacătul de la ușă. Cântăreața a aflat abia după că a fost aleasă o altă locație pentru eveniment, tocmai la Condrița.

„Oamenii care au schimbat locația nici nu au ținut să mă anunțe că nu mai suntem aici, eu fiind la costum, pentru că așa s-a cerut la toată lumea, să fie la costum, am venit la restaurantul încuiat, am venit cu taxi, după care am sunat organizatorul și am spus: „Măi, oameni buni, nu era frumos să anunțe că e într-o altă locație?” – „Păi, doamna Victoria, ce e o problemă, ia un taxi și veniți” – i s-a spun Victoriei Lungu.

În pofida celor întâmplate, artista totuși a ales să meargă la evenimentul Doinei Danielean și a petrecut duminica acolo.
Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion