DIANNA ROTARU despre cum a ajuns prezentatoare în România și cum a aflat că va fi mamă

Anul ăsta veștile de la Dianna Rotaru curg gârlă! Cântăreața a ajuns să prezinte un show din România, iar în timpul ultimei emisii a anunțat că e însărcinată. Nu a reușit să dispără această veste de pe buzele internauților, că Dianna Rotaru vine cu încă o noutate: că ia o pauză de la TV și își concentrează forțele pe muzică. Redacția cancan.md a discutat cu viitoarea mămică despre schimbările din viața ei.

Nu i-a fost deloc ușor să fie prezentă pe ambele maluri ale Prutului. Mii de kilometri parcurși săptămânal, filmări și prestații.

În televiziune e ca în iubire, nimic nu e mai frumos decât un nou început. Vara asta am adus ” Provocarea destinului” în casele oamenilor, pentru a da o șansă iubirii mature. Eu iubesc filmele de dragoste, poveștile de iubire și cred că destinul m-a adus în acest reality show unic în România. A fost o perioadă solicitantă, de luni până vineri aveam emisiunea live în Casa provocărilor la Buftea, iar în fiecare weekend mergeam la concerte și evenimente în comune și orașe Chișinău, Botoșani, Cluj, Ieud ș.a.”

În tot amalgamul de proiecte și deplasări, a venit cea mai așteptată veste. Dianna Rotaru a aflat că va deveni mamă și iată cum a fost:

„S-a întâmplat după ziua mea de naștere, după ce am dat un chef cu 50 de persoane și ne-am distrat la maxim! Această veste a fost ca o binecuvântare, atât pentru noi cât și pentru viitorii bunei. Familia mea este foarte fericită că în sfârșit fiica cea mare v-a deveni mămică. Ne-am ținut de mână și am plâns de bucurie, este un sentiment unic și special”

Însărcinată fiind, Dianna Rotaru pregătește o nouă piesă, pe care iată-iată o va lansa.

„Prima sarcină și primul proces de naștere este mereu cu emoții maxime, prioritățile se schimbă și transformările sunt vizibile. Va fi o perioadă frumoasă pentru mine, iar muzica v-a menține vibe-ul pozitiv.

Sunt prezentă acolo unde sunt invitată și mă bucur să-mi văd colegii și prietenii la evenimentele mondene. E mai dificil cu garderoba acum, pentru că nu mai încap în mărimile S/M, dar mă ajută magazinele specializate dedicate femeilor cu burtici. Am un stil de viață sănătos, dorm suficient de mult și activez în social media, pentru că am oferte și contracte” – a spus cântăreața Dianna Rotaru.
Sursa: Dianna Rotaru\arhiva persoanală

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion