Diana Brescan, moment EMOȚIONANT la Bravo, ai stil! „Mama… de multe ori am vrut să renunț”. Fetele din platou au început să plângă

Diana Brescan are o relație foarte specială cu mama ei, e lucru știut. Cele două petrec mult timp împreună, iar după ce artista s-a mutat cu traiul la București, mama ei a plecat și ea acolo, ca să-i fie alături.

Ediția de ieri a emisiunii Bravo, ai stil, unde participă mai nou și Diana Brescan, a fost filmată de ziua de naștere a mamei cântăreței, care a fost la mijlocul lunii iulie, iar tânăra a decis să-i o felicite și să-i dedice câteva cuvinte frumoase. Prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, a întrebat-o apoi pe Diana mai multe despre relația ei foarte apropiată cu mama, iar discuția a emoționat-o până la lacrimi pe interpretă.

„La mulți ani, mama! Te iubesc și îți mulțumesc că mă susții. De multe ori am vrut să renunț, chiar și în această competiție, care a fost visul meu. Mama mea a venit cu inițiativa ca eu să particip. Doar pe ea o am din prietene, e cea mai apropiată. Am trăit multe dezamăgiri. „, a spus Diana Brescan despre mama ei în emisiunea Bravo, ai stil de miercuri-seară.

Întreg momentul le-a emoționat și pe restul concurentelor, multe dintre care au început să plângă. Dacă unele au avut lacrimi în ochi din cauza că le este dor de mamele lor, altele au dezvăluit că regretă că uneori nu au apreciat pe deplin efortul depus de cele care le-au dat viață.

Diana Brescan alături de mama ei, Maria
Diana Brescan și mama ei petrec mult timp împreună

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion