Diana BALLERINI, dependentă de bisturiu! Își face o nouă intervenție chirurgicală

Acum câteva luni, afacerista și fosta soție a unui cunoscut arhitect italian, Diana Ballerini și-a operat sânii. Mulțumită de rezultat, femeia a prins la curaj și pentru realizarea altor intervenții chirurgicale. Urmează să se încredințeze din nou chirurgilor esteticieni pe data de 29 mai.

Doar că Ballerini deocamdată nu dezvăluie ce schimbare vrea să facă și i-a lăsat pe urmăritori să ghicească procedura. Internauții s-au întrecut în presupuneri: de la rinoplastie, la labioplastie, mărirea feselor și multe altele. Doar că nici una dintre versiuni nu e cea corectă, asigură influencera.

„Nu-mi veniți cu argumentul că trebuie să te iubești așa cum ești, bla-bla-bla, etc. . .Fetelor, eu mă iubesc foarte mult pe mine și așa cum eram, dar dacă acum am ocazia și pot să fac acest lucru, am o posibilitate să am o colaborare frumoasă cu clinici, de ce să nu profit de această ocazie și să fac niște mofturi pe care eu le aveam cândva în capul meu, cândva, demult. De ce nu? Dar de iubit eu mă iubesc foarte mult, mai ales în ultimul an! A fost un an fabulos”.

Amintim că Ballerini a apelat deja la chirurgia estetică mamară, de asemenea și-a făcut blefaroplastie și liposucție.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion