Dezvăluiri emoționante! Lili LOZAN a aflat despre moartea bunelului, în timp ce modera un eveniment în PMAN

Munca de prezentator de multe ori este subapreciată, fiind considerată una ușoară, ba chiar de vis. Însă cei care trăiesc în această „bucătărie” spun că sunt doar aparențe. Îndrăgita prezentatoare TV și de evenimente, Lili Lozan, în cadrul podcastuluI „Simple Discuții” a dezvăluit detalii din culisele meseriei, situații complicate din viață pe care a fost nevoită să le înfrunte, fără a avea posibilitatea de a ieși din lumina reflectoarelor.

Ex-prezentatoarea matinalului „Prima Oră” a povestit că a trăit experiența de a modera un eveniment sub efectul analgezicilor. Lili Lozan avea dureri severe, din cauza unei probleme de sănătate, dar un prezentator profesionist nu-și poate abandona angajamentele, chiar și în asemenea circumstanțe. Moderatoarea și-a îndeplinit rolul iar a doua zi a fost operată.

Meseria de prezentator te impune să-ți lași propriile trăiri în culise, de dragul publicului. Jurnalista a mai povestit că a fost nevoită să modereze un eveniment de mare anvergură, în Piața Marii Adunări Naționale după ce a primit la telefon vestea că bunelul său tocmai a decedat.

„M-a sunat mama în timpul unui eveniment în PMAN, o companie mare de telefonie mobilă avea o aniversare de nuștiu cât și era în plin eveniment, unde Piața era plină de oameni și m-a sunat mama și mi-a zis că a murit bunelul. Îți dai seama cum eram eu? Eu eram neom, deci îți dai seamă că eu prezentam încă cu doi colegi de scenă care au văzut deodată, băieții preț de vreo 20 de minute au prezentat singuri că au înțeles situația repede. Eu am tras aer în piept și am continuat evenimentul, chiar dacă în sufletul meu era furtună. După eveniment m-am dus deodată acasă. . . . Aici cred că apar calitățile astea de profesionist, te setezi, trebuie să-ți faci lucru, după care mergi să jelești. În momentul ăla chiar și mama mi-a zis: eu știu că ești ocupată, fă ce ai de făcut că oricum nu mai schimbi absolut nimic. Bunelul a făcut infarct, a fost pe neprins de veste, adică nimeni nu se aștepta și de asta a fost șocul foarte mare”.

În toamna anului 2023, Lili Lozan și-a luat adio de la proiectul TV pe care l-a moderat 13 ani și la scurt timp, tot în tandem cu Eugen Bulgaru, a început să prezinte un alt matinal, difuzat la un post TV proaspăt lansat.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion