Dezvăluiri de la DARA, despre videoclipul cu Pasha PARFENI: „Acolo a început panica și isteria”

Recent, reprezentantul Moldovei din acest an la Eurovision, Pasha Parfeni, împreună cu cântăreața Dara au lansat piesa „Fetele”, care se bucură de un succes enorm. Filmările videoclipului pentru această piesă însă au fost un adevărat test la rezistență pentru artiști. Totul s-a petrecut în cea mai rece noapte din această vară.

Despre cum s-a filmat videoclipul a povestit Dara, într-un filmuleț postat pe TikTok:

„Am filmat 25 de ore, pe 8-9 august și din păcatea acea noapte a fost cea mai rece din toată vara. Filmările au avut loc afară și desigur că în apă. Am înghețat nu doar eu, dar au înghețat și toate fetele, cu care am filmat. Stofa de la costumele lor era udă, se lipea de piele, iar în momentul în care se lipea de față și fetele rămâneau fără aer, acolo se începea panica și isteria. Eu încercam să rămân calmă cât de mult puteam ca să reușim să tragem cadrele necesare, cât de repede posibil.” – a povestit Dara.

Vedeți în filmulețul de mai jos întreaga povestire despre filmările videoclipului la piesa „Fetele”, care apropo, într-o săptămână a adunat peste o sută de mii de vizualizări pe YouTube.

Sursa: TikTok\meetdara

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion