Dezvăluire după 7 ani! CIORAPUL RUPT din videoclipul lui Toly Druga ar fi fost o mișcare de PR. „Un om de la Kanal D și Antena 1…”

De 7 ani încoace, pe Toly Druga îl tot chinuie grijile videoclipului care i-a făcut numele celebru. După ce jurnaliștii au descoperit atunci că Toly a apărut cu un ciorap rupt în clipul piesei „Nu pot să uit”, el tot a încercat să jongleze cu această informație în fel și chip, ba spunând că de fapt avea o pană pe ciorap, ba că oamenii au înțeles totul greșit, însă de soartă nu scapi așa ușor.

Mai nou, cântărețul a apărut într-un interviu unde a încercat să se lege de faima de altădată, susținând că „gaura din ciorap” nu a fost nimic mai mult decât o mișcare de PR menită să-i facă numele celebru în Moldova și România.

„Când montam acel clip eram eu, băieții care montau și un domn care era PR-ist la Kanal D și Antena 1. El dăduse de prima mea piesă, „Ești o zână printre femei” și mi-a zis că am o voce caldă, care seamănă cu a lui Anatol Dumitraș. Într-adevăr, este o asemănare foarte mare. A fost și în Moldova omul acela, dar mi-a spus să nu-i dau numele. El era pe Skype, că pe atunci erau Skype-urile la putere, și a zis că eu am talent, dar în ziua de azi cu talentul nu faci nimic. El a spus că noi trebuie să inventăm o chestiune care să tragă la public. Noi am făcut primul videoclip, „Femeie între doi bărbați” și eu m-am așteptat ca să fie un boom, dar nici chiar așa, în în 3 zile 60 de mii de vizualizări”, a declarat Toly Druga în podcastul Bandstage.

Gaura din ciorap i-a adus cântărețului popularitate internațională. „Se vorbea și în Spania de clip, peste tot. Eu trebuia să mă duc în America să cânt, datorită la videoclipul ăsta, dar nu am fost pentru că bunica mea a căzut la pat”, a mai spus Toly.

Ca să vă împrospătăm memoria, mai jos acel videoclip despre care s-a creat atât de multă forfotă.

Ce părere aveți, să-l credem de această dată pe Toly Druga? Sau asta e doar o nouă scuză pentru a ieși curat din toată situația cu ciorapul rupt din videoclip?!

Podcastul Bandstage unde Toly Druga face dezvăluiri despre ciorapul rupt din videoclipul său

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion