Despărțirea sporește productivitatea. SHAKIRA a lansat un nou videoclip. Cui îi este dedicat?

După ce a făcut furori cu piesa, care neoficial este despre relația sa eșuată cu Gerard Pique, Shakira dă lovitura din nou. Starul a lansat o nouă melodie emoționantă dedicată celor doi fii ai săi, Milan și Sasha, din relația cu fotbalistul.

Sursa: Geo.TV

Shakira cântă despre faptul că cei doi copii au venit în viața sa pentru a o completa și ca să-i demonstreze că „dragostea nu e o escrocherie”. Citind printre rânduri însă putem înțelege că artista și feciorii săi trăiesc clipe grele, întrucât spune ea că se străduiește să fie puternică anume pentru cei doi și nu vrea să-i fie văzute lacrimile. În videoclip, toți trei apar la pian, într-o încăpere plină de cutii – o aluzie la mutarea lor grăbită, din Barcelona, la Miami, iar Milan și Sasha cântă alături de mama lor.

Shakira a declarat pentru presa de peste ocean că este dorința băieților de a apărea în videoclipul său, iar ea doar le-a respectat decizia. Și mai mult, se pare că fii pășesc pe urmele mamei. Milan a început de curând să compună cântece, iar Sasha cântă din ce în ce mai bine la pian.

În primele 24 de ore de la lansare, videoclipul lor comun a adunat peste două milioane de vizualizări.

Sursa: YouTube\Shakira

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion