DELIA s-a autodiagnosticat: „Sufăr de ADHD, sunt agitată dintotdeauna”

Delia consideră că suferă de ADHD, diagnostic pe care și l-a pus singură. Recent, într-un podcast, artista a declarat că e o fire agitată dintotdeauna și îi vine greu să se concentreze pe anumite sarcini simple.

„Îmi place când mă agață serialele. Mi se pare că am mai multă viață, am ziua la dipoziție, în care fac ce vreau eu, și mai am ceva, mai am și noaptea. Eu mai fac ceva, eu nu dorm.

Sunt bolnăvioară, sufăr de ADHD. Trebuie să fac foarte multe chestii, altfel nu sunt împlinită sufletește. Trebuie să fac multe lucruri și mi se pare că timpul ăla petrecut la nani e pierdut. Și, atunci, încerc să prelungesc ziua și să mai fac ceva. Măcar dacă nu fac nimic, să mă uit la poveștile altora și să mă implic în niște chestii emoțional, gen film.

Eu știu sigur că am ADHD și nu m-am pus la niciun psihoterapeut. Sunt 100%. M-am autodiagnosticat. Sunt convinsă 100%. O să mă duc și o să obțin ștampilă sau ce se dă. Nu e ca și cum îmi doresc să am, nu vreau să am, că nu mi se pare că sunt specială în niciun fel. Pur și simplu, știu că sunt agitată dintotdeauna, n-am răbdare să fac anumite lucruri”, a spus Delia.

Declarațiile artistei la acest subiect încep la 46:30.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion