Delia își menține decizia de a nu face copii: „Îl cari toată viața ta după tine, nu scapi de el niciodată, decât când mori”

Invitată în podcastul lui Răzvan Exarhu, Delia a făcut noi declarații despre decizia de a nu face copii, asupra căreia pare să nu fi revenit. Artista a spus că nu este pregătită să-și asume această responsabilitate, deși a fost intens criticată pentru astfel de afirmații, în urmă cu aproximativ un an. Se pare că mama ei, Gina Matache, îi susține alegerile și nu a încercat s-o convingă să-și schimbe planurile, scrie presa română.

În urmă cu aproximativ un an, Delia a stârnit numeroase controverse și a atras aspre critici, după ce a susținut public că nu-și dorește copii. Printr-un videoclip publicat în mediul online, artista își explica decizia prin faptul că „este plină planeta de noi’ și „nu suntem prea simpatici, adică facem mai mult rău’. Afirmațiile acestea au consternat multe persoane publice, care au ținut s-o critice, însă au existat și susținători de partea ei. De curând, în podcastul lui Răzvan Exarhu, Delia a spus că și-a menținut decizia de a nu deveni mamă, motivând că nu își poate asuma o asemenea responsabilitate.

Delia spune că nu și-a dorit să genereze un scandal mediatic atunci când a afirmat că nu-și dorește copii, ci a făcut declarațiile în contextul unei discuții cu fanii. Până în prezent, artista și-a menținut decizia de a nu deveni mamă, fiindcă nu-și poate asuma o astfel de responsabilitate, dar nu îndeamnă să-i fie urmat exemplul.

„Nu m-am apucat să spun, nu a fost o declarație: „Nu vreau să fac copii’. Nu, am fost întrebată. N-a fost o chestie pe care am spus-o pentru că am simțit-o, a fost o chestie interactivă cu oamenii (n.red.: în timpul unui LIVE pe TikTok). Eu cred că n-aș putea să stau real toată viața cu o grijă mare, enormă, pe umeri. Mi se pare că e o chestie care te schimbă foarte mult și o să ai un stres toată viața ta cu acel copil, cu acea ființă, cu acel suflet. Îl cari toată viața ta după tine, nu scapi de el niciodată, decât când mori. Chestia asta mă panichează.

În continuare cred că nu vreau să am copii. N-am încurajat oamenii (n.red.: să nu facă, la rândul lor, copii). Mi s-a spus că greșesc pentru că sunt un model și dacă eu zic să nu facă copii, oamenii chiar n-o să mai facă și o să fim mai puțini. Cum ar fi să fie așa? N-am zis niciodată asta, faceți’, a spus artista, în podcastul „Ac de siguranță’.

Se pare că Gina Matache nu s-a împotrivit deciziei Deliei de a nu face copii, ci a încurajat-o să facă alegeri care o împlinesc și îi aduc fericire. Într-o discuție recentă, mama ei i-a transmis că o susține și că îi înțelege poziția referitoare la acest subiect sensibil.

„Mama mi-a zis recent: „Foarte bine! Ai avut dreptate. Mai bine așa, stai fără stres. Faci ce vrei tu’. Uite-mă ce bine sunt’, a mărturisit artista, pe YouTube.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion