De ce Emilian CREȚU încă nu e „Cetățean de Onoare”, deși a investit peste 1 milion în Negureni? Răspunsul Primarului:

Actorul și prezentatorul Emilian Crețu investește bani grei în dezvoltarea satului de baștină, Negureni: petrece campanii de binefacere, organizează evenimente, îmbunătățește aspectul general al localității și își ajută vecinii. În pofida eforturilor, Crețu nu a primit vreo distincție specială din partea administrației locale. În cadrul unui interviu recent, primarul comunei, Ion Popa a fost întrebat cum se face că al său cumătru și om cu impact în societate, nu deține titlu de Cetățean de Onoare.

Primarul de Negureni nu a oferit prea multe detalii despre motivul adevărat din cauza căruia Crețu încă nu deține titlul. Cumătrul său a spus că nu ține de competența primarului oferirea acestuia. În schimb a adăugat că aportul lui Emilian Crețu este enorm și că acesta a cheltuit peste un milion de lei în doar un an pentru dezvoltarea satului.

Au existat discuții în acest sens. Este prerogativa Consiliului Local de a acorda un asemenea titlu. Eu nu vreau să deschis acum multe secrete și multe paranteze aici. Discuții au existat, a apărut o necesitate de a pune pe pauză, dar eu sunt convins că Emilian o să obțină acest titlu și el îl merită pe deplin. Aportul lui Emilian este unul incontestabil și de neimaginat, neegalat. Vorbesc nu doar sub aspectul vizibilității, dar și în cifre. Dacă ar fi să materializăm în bani și nu toate evenimentele, noi depășit cifra de un milion de lei, pentru ultimul an. Eu vorbesc de acel teren de joacă finanțat în totalitate de Emilian, două ediții a Pomului de Crăciun, datorită lui toți copii vor avea posibilitatea să se inițieze în înot”, a punctat primarul de Negureni și cumătrul lui Emilian Crețu.

Emilian Crețu și primarul Ion Popa sunt prieteni la cataramă, iar acum patru ani actorul i-a botezat fiul.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion