DARA, despre clipul care a făcut-o virală: „Normal că purtam chiloți, s-a făcut un montaj. Am primit și urări de moarte”

Dara a vorbit în premieră despre concertul din 2021 și ghinionul care i-a purtat rochia, ajunsă ulterior virală pe Tik Tok. Atunci, artista s-a confruntat cu un val de hate, fiind acuzată că nu avea lenjerie.

Cântăreața a devenit virală pe Tik Tok, în urma unui concert, care a avut loc la Chișinău la Palatul Național.

„După pandemie, am uitat cum e construcția acelei scene și am îmbrăcat o rochie cu niște tăieturi foarte ridicate. Normal că purtam chiloți, dar a fost făcut un montaj funny în care s-a insinuat că nu purtam nimic. Într-o săptămână a adunat zeci de milioane de vizualizări acele filmulețe de pe diferite conturi”, a povestit Dara, la Podcastul DilEMMA cu Emma de la ZU 46.

Artista spune că clipul a ajuns la audiențe diferite, iar unii oameni, care comentau urât, nici nu știau cine este persoana din imagini.

„Și-au permis liber și urât să scrie cuvinte pe care prima dată le-am citit în viața mea. Niște combinații cu urări de moarte și despre ce stradă poate să mă găsească cineva, era impresionant, 80% din comentarii erau din partea femeilor”, a adăugat ea.

Dara spune că toată situația a afectat-o fix o zi.

Urmărește declarațiile Darei de la 09:00:

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion