Cum și-a cunoscut Olga VERBIȚCHI logodnicul: a salvat-o de la o bătaie și i-a dat bani de taxi

Cântăreața Olga Verbițchi a fost recent cerută în căsătorie, de către un tânăr misterios. În cadrul unui interviu cu jurnalista Alexandra Porubin, la emisiunea „Acasă”, Olga a povestit că și-a cunoscut marea iubire acum șase ani și că el a fost cel care a salvat-o dintr-o situația extrem de periculoasă.

„Noi ne-am cunoscut acum șase ani. . .Eu eram foarte mică, aveam 15-16 cred că și eu eram în centrul Chișinăului și nimerisem într-o situație foarte gravă cu niște oameni, era foarte grav, voiau să mă bată, eu eram așa rebelă cum sunt eu. El m-a văzut de peste drum, m-a ajutat să mă calmez și mi-a dat bani de taxi ca să ajung acasă. Eram un copil vai de capul meu și nu m-am mai văzut cu el, dar el m-a ținut minte. Și toți acești ani cumva mă căuta, dar nu mă căuta.” – a dezvăluit în premieră Olga.

Puterea coincidenței, dar și a Instagramului i-a făcut să se regăsească și aceștia s-au întâlnit, iar relația lor amoroasă s-a înfiripat foarte rapid. Olga a povestit că ei formează un cuplu de opt luni.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion