Cum arătau în copilărie Natalia GORDIENCO, Patric HANGANU și Cristian CEBOTARI? Cât de mult s-au schimbat!

Nostalgia plutește în aer! De întâi septembrie unii au răscolit în arhiva personală, pentru a-și aminti de frumoșii anii de școală. Cântăreții Natalia Gordienco, Patric Hanganu, dar și influencerul, Cristian Cebotari chiar au publicat fotografiile.

Imaginea Nataliei Gordienco, în uniformă școlară sovietică și cu fundă – a fost făcută în anul 1994, când artista a mers în clasa întâi, la școala nr.72, pe atunci, din orașul Chișinău. Cântăreața a scris că în această zi a înțeles că în cunoștințe e puterea și i-a felicitat pe urmăritori cu începutul noului an școlar.

Patric Hanganu a postat o fotografie din perioada de liceu, în care apare îmbrăcat la patru ace, în costum și cu cravată, alături de alți câțiva tineri, printre care și cântărețul Gabriel Nebunul. Aceștia sunt la mall.

Cristian Cebotari a postat și el o fotografie din curtea casei, pregătit să meargă la școală. Acesta larg zâmbește și ține câteva flori în mână. Tânărul i-a îndemnat pe internauți să ia exemplu și să dăruiască flori dascălilor.

Sursa: Instagram\natalitsa
Sursa: Instagram\cristiancebotarilife

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion