Cu un banner uriaș și burtica la vedere: KOURTNEY KARDASHIAN așteaptă primul copil alături de TRAVIS BARKER

Se mărește clanul Kardashian. Kourtney a făcut marele anunț în timpul unui concert al lui Travis Barker, soțul acesteia. Aceasta a ieșit cu o pancartă pe care scria „Travis, sunt gravidă” și cu body transparent prin care se vedea burtica.

Vedeta TV Kourtney Kardashian a postat recent imagini cu abdomenul său vizibil rotunjit în urma sarcinii și a scris că e recunoascătoare pentru planul și binecuvântarea lui Dumnezeu.

Aceasta a ales o metodă inedită prin care să facă marele anunț. Bruneta a fluturat o pancartă imensă în fața artiștilor de la Blink-182, în timp ce Travis Barker cânta la tobe. Video-ul publicat pe Instagram a adunat peste 6 milioane de aprecieri și aproape 90 de mii de comentarii.

Kourtney Kardashian și soțul său au vorbit în trecut despre dorința lor de a avea copii împreună, dar și despre dificultățile pe care le-au întâmpinat în acest drum.

Ambii au deja, fiecare, copii din relațiile lor anterioare.

Kardashian este mama a trei copii: Mason, în vârstă de 13 ani, Penelope, de 10 ani, și Reign, de 8 ani, tatăl celor trei fiind fostul său partener de viață Scott Disick, iar Travis Barker are trei copii cu fosta sa soție, Shanna Moakler: Landon, în vârstă de 19 ani, Alabama, de 17 ani, și fiica vitregă Atiana, de 24 de ani.

Sursa: Instagram/kourtneykardash
Sursa: Instagram/kourtneykardash
Sursa: Instagram/kourtneykardash
Sursa: Instagram/kourtneykardash
Sursa: Instagram/kourtneykardash
Sursa: Instagram/kourtneykardash

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion