Cu naiul şi o sticlă de vin alături, Constantin Moscovici: Fiţi ambasadori ai vinului nostru!

Cu naiul alături şi o sticlă de vin marca Castel Mimi, naistul Constantin Moscovici şi-a îndemnat admiratorii şi urmăritorii de pe pagina sa de Facebook să consume vinuri din soiuri autohtone şi să susţină producătorii noştri.

Maestrul susţine că, deşi se află foarte mult timp peste hotare, unde găseşte o varietate mare de vinuri, este convins că cel mai bun vin e cel de acasă.

„Călătoresc foarte mult şi îmi place să beau un pahar de vin de calitate. Întradevăr, în afară găseşti de toate, dar cel mai bun vin este din poama culeasă de acasă, vin autohton. Vă îndemn pe toţi: hai să susţinem producătorii noştri! Servim vinurile noastre, din struguri autohtoni. Fiţi ambasadori ai vinului nostru!”, susţine naistul Constantin Moscovici în adresarea sa.

Maestrul Constantin Moscovici completează şirul artiştilor care s-au alăturat Campaniei desfăşurată de unul dintre cei mai mari producători de vinuri din ţară – Castel Mimi, care este şi promotorul vinurilor din soiuri autohtone. Cu mesaje similare au venit cântăreţele Cornelia Ştefăneţ, Doina Sulac, dar şi actorul, şi prezentatorul TV, Andrei Porubin.

Campania Castel Mimi, cu îndemnul „Alege vinuri din soiuri autohtone”, promovează vinurile produse din strugurii locali de Fetească Neagră, Fetească Albă, Fetească Regală şi Rara Neagră.

Până acum, cu mesaje similare au venit actorul şi prezentatorul TV, Andrei Porubin, cântăreaţa Cornelia Ştefăneţ, dar și interpreta Doina Sulac.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion