„Cu mine se întâmplă o chestie anormală!” Patric HANGANU îngrijorat de ce i se întâmplă după Revelion

Anul nu a început fără peripeții pentru cântărețul Patric Hanganu. Artistul se confruntă cu o problemă frecventă în perioada sărbătorilor de iarnă – mâncatul excesiv.

Frigiderele și mesele moldovenilor sunt doldora de bunătăți, iar așa cum mulți au parte de vacanță, mâncatul devine una dintre cele mai comune plăceri și ocupații. Interpretul însă este îngrijorat de apetitul său și a povestit pe Instagram mai multe despre starea sa:

„Cu mine acum se întâmplă o chestie anormală, care nu mi s-a întâmplat niciodată și nu pot să o lămuresc. Eu de ieri mănânc în continuu și nu mi se termină pofta de mâncare. Eu tot mănânc și mănânc, de la ce poate să fie asta? Eu într-o săptămână nu mănânc, cât am mâncat de ieri până astăzi. Și nu m-am săturat. Acum să-mi pună cineva un platou în față cred că îl mănânc cu totul. Doamne ferește.”, a povestit plin nedumerit cântărețul.

După ce a citit sfaturile internauților, potențialele cauze ale foamei sale și soluții pentru a scăpa de ea, Hanganu a ajuns la concluzia că nevoia sa excesivă de a mânca este o consecință a tratamentului medicamentos pe care-l urmează acum.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion