„Cu Doamne ajută!” Cel mai frumos bărbat din Italia se face preot

La doar 21 de ani, italianul Edoardo Santini a cucerit inimile femeilor de pe întregul mapamond. Tânărul chipeș a fost numit drept cel mai frumos bărbat din Italia în anul 2019, pe când avea doar 17 ani. Toți îi preziceau o un parcurs strălucit în modelling, dar nu a fost să fie. El a venit cu un anunț neașteptat pe Instagram.

După ce a studiat teatrul și dansul pentru a-și îndeplini visul de a deveni actor, acesta a declarat de curând pe rețelele de socializare că renunță la cariera sa în favoarea. . .credinței.

”La 21 de ani, mă îndrept pe calea preoției, cu voia lui Dumnezeu”, a scris Edoardo, adăugând că s-a înscris la un seminar aflat în apropiere de Florența.
”M-am hotărât să renunț la modelling, la teatru și la dans, dar nu-mi voi abandona pasiunile, le voi trăi diferit, oferindu-le lui Dumnezeu”, a scris tânărul originar din Castelfiorentino, o comună în Provincia Florența, Toscana, din centrul Italiei.

Edoardo a mai spus că anul trecut a trăit alături de doi preoți și asta a fost ”cea mai frumoasă experiență din viața lui”, care l-a inspirat să urmeze și el calea credinței.

Într-un video postat pe pagina sa de Instagram săptămâna trecută, tânărul se ruga într-o biserică. ”M-am întors pe calea mea”. – a scris fostul model.

De asemenea, acesta și-a revizuit profilul din biografie, scriid: ”sunt creștin și viitor preot”, transmite presa română.


Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion