Cristian PEREPELIUC, apel către bărbați: „Foc la ghete, inima în dinți!” Despre ce e vorba?

Actorul, prezentatorul TV și unul dintre cei mai atrăgători bărbați de la noi, Cristian Perepeliuc a venit cu un apel către toți bărbații holtei, în preajmă de Valentine’s Day. Cristian îi îndeamnă să participe la un eveniment inedit în țara noastră – Speed Dating, întâlniri rapide pe necunoscute, care vor avea loc la Castel Mimi, deja sâmbăta viitoare, 3 februarie.

Cristian le-a sugerat holteilor din comunitatea sa, că acest eveniment este ocazia perfectă pentru a-ți găsi jumătatea și de Valentine’s Day sau Dragobete să sărbătoriți deja în doi. Mai cu seamă că domnișoarele au dat deja dovadă de curaj și s-au înscris într-un număr mare, care-l depășește pe cel al bărbaților.

„E trist să fii singur de Sfântul Valentin, știm despre ce e vorba nu? Ok, de aia, foc la ghete, inima în dinți, spălați-vă pe dinți și hai la Castel Mimi! Succes!” – a spus actorul.

Un apel similar a lansat ieri și cunoscuta food bloggeriță, autoarea unei cărți cu rețete, Valeria Țurcan cunoscută online ca Valerie’s food.

„Fetele sunt deschise să mai experimenteze un pic, să facă cunoștință cu bărbați și în alte locuri nu numai la discotecă, dar să se ducă la Castel ca adevărate prințese. Dragi bărbați, nu fiți de modă veche, înscrieți-vă și voi la așa un Speed Dating”

Și bloggerița Cristina Evtodii a lansat un apel similar pentru bărbații holtei.

„Speed Dating” este un eveniment exclusiv în Republica Moldova, organizat la Castel Mimi, pentru a face partenerii de sex opus să socializeze şi formeze cupluri. Dacă sunteţi o persoană solitară, aflată în căutarea celei de-a doua jumătăţi, atunci sunteţi aşteptaţi în 3 data de februarie, la ora 18.00, la o întâlnire rapidă, pe necunoscute.

Organizatorii menţionează că din experienţa anilor trecuţi, evenimentul a reuşit să formeze cupluri fericite care s-au şi căsătorit. Atmosfera romantică va fi întreţinută cu muzică şi vin, iar seara se va încheia cu o petrecere organizată exclusiv pentru participanţi.

Accesul la „Speed Dating” este posibil doar cu înregistrare prealabilă. Dacă evenimentul v-a intrigat atunci aflaţi mai multe detalii despre participare la numărul de telefon 062 00 1893 sau accesând https://www.facebook.com/events/310245402001002.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion