„Credeam că sunt alcoolic” Cătălin LUNGU povestește ce l-a făcut să renunțe la băutură!

Actorul și maestru în Artă, Cătălin Lungu recunoaște că o parte a tinereții și-a petrecut-o amețit de alcool. Se întâmpla atât de des, încât el însuși a început să se întrebe dacă nu o fi alcoolic, a povestit Cătălin în cadrul unui interviu.

Tânărul nu rata petrecerile, dormea puțin și acesta a fost modul său de viață pentru o perioadă de câțiva ani, până nu s-a îndrăgostit și nu au apărut mai multe responsabilități.

„Pe la 20,21, 22 de ani, 19 cred că tot putem să-l includem, am avut curiozitatea dacă nu cumva aș fi alcoolic, căutam pe net simptomele alcoolismului, pentru că îi dădeam non stop. Și acum ca să mă uit retrospectiv, cred că era din nu a avea ce face, ne întâlneam cu prietenii și nu aveai cum, mai ales că era vara, nu prea era de lucru, te duceai și te omorai până dimineața, te culcai și pe la 14:00 iar la terasă începeai și asta m-a pus în gardă. Pe urmă au apărut responsabilități mai mari, care pur și simplu nu-ți permiteau să ieși și era foarte ok să nu ieși, pe urmă a apărut în viața mea și o femeie foarte drăguță cu care îmi plăcea mai mult să petrec timpul, decât să mă îmbăt cu prietenii și e o chestie firească, de maturizare”, a povestit Cătălin.

Acesta spune că nu regretă perioada asta din viața sa, dimpotrivă, e mulțumit de unele experiențe.

„Starea de beție e faină, nu o neg, chiar e fain să te simți atotputernic și să-ți placă să discuți multe subiecte vaste…foarte multe discuții pseudo-intelectuale le-am avut la beție, mă bucur că le-am avut și sunt ok cu asta”.

Totuși, la un viciu, tânărul nu a putut renunța nici până astăzi, de fumat nu se poate lăsa.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion