CONOR MCGREGOR, din nou în mijlocul unui scandal. S-a luat la bătaie cu mascota, la un meci de baschet

Nu e un secret că faimosul luptător irlandez, Conor McGregor are prostul obicei de a împărți pumni și în afara ringului. Recent sportivul a mers la un meci de baschet, unde trebuia să promoveze un spray pentru calmarea durerii, dar filmările au luat o întorsătură neașteptată.

Irlandezul a fost întrerupt de mascota „Bernie” și acest fapt la enervat la culme. McGregor l-a lovit pe bărbatul în costum, cu celebra lui stângă, trimițindu-l la podea. Chiar dacă stătea culcat, au mai urmat câteva lovituri puternice de la Conor. Un detaliu trist, dar amuzant e că mascota purta mănuși de box, dar acest lucru nu l-a ajutat. Vedeți mai jos toată altercația.

Sursa: Youtube\Chaz NBA

Presa de peste Ocean scrie că, de fapt, bătaia ar fi o parte din spotul publicitar, întrucât McGregor îl stropea pe „adversarul” său cu spray-ul analgezic. Chiar și așa una dintre loviturile aplicate a fost mai puternică decât ar fi trebuit, așa că bărbatul a ajuns la spital.

McGregor deocamdată nu a comentat situația.

Sursa: Instagram\Thenotoriousmma

Sportivul deseori are probleme cu legea din cauza comportamentului său agresiv. Anul trecut avea deja 18 infracțiuni înregistrate, inclusiv pentru condus imprudent, pentru că a agresat un bărbat în bar și chiar o femeie l-a denunțat pe luptător, de asemenea, învinduindu-l că i-ar fi provocat vătămări corporale grave.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion