Coincidență sau nu? HANGANU s-a întâlnit cu fosta iubită: „Doamne, cu ce diavol am stat eu în casă”

Apele devin din ce în ce mai tulbure în viața lui Patric Hanganu. Cântărețul a dat ochii cu fosta iubită și copilul său, de care nu are dreptul să se apropie, așa cum a decis instanța. Totuși coincidențele nu pot fi prevăzute, așa că interpretul i-a întâlnit într-un local din apropierea Chișinăului.

Întâlnirea nu a fost una plăcută și s-a limitat doar la un schimb de priviri, întrucât dispozitivul pe care-l poartă Hanganu, i-a dat de înțeles că nu are voie să se apropie mai mult de atât. Fosta iubită a lui Hanganu a fost luată prin surprindere de această întâlnire și din spusele lui Patric, ar fi încercat să ascundă copilul, ca acesta să nu-și zărească tatăl.

„Am rămas șocat! Sigur nu m-am reținut, pentru că nu am voie, a început să țiuie chestia asta în mașină. Dar Patric cum m-a văzut a început să se tragă spre mine. Și ce credeți, ea l-a întors, l-a acoperit, i-a acoperit fața, doar ca să nu mă vadă pe mine. Nu-mi vine a crede! Să fii așa de bolnavă, psihopat, să-ți bați joc de copilul ăsta! Eu nu știu ce inimă trebuie să ai”

Hanganu bulversat de сele întâmplate a venit cu un val de critici la adresa fostei iubite.

Amintim că între cei doi s-a iscat o ceartă cu bruscări, în urma căreia, femeia l-a denunțat la Poliție, ar ulterior instanța a decis să-i îngrădească comunicarea cu Patric Jr. pentru o lună, deși femeia solicita un termen de restricție mai mare.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion