Cleopatra Stratan și Edward Sanda, despre America Express: „Mi-a lăsat niște amprente”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primul cuplu eliminat din cursă la America Express, au vorbit despre poveștile care i-au impresionat pe Drumul Soarelui. Deși a trecut ceva timp de când au revenit acasă, ambii încă visează că sunt în cursă și că fac misiuni.

„Ne-au impresionat oamenii care împărțeau cu noi tot ce aveau din puținul lor și faptul că ne ajutau necondiționat. Mai ținem legătura cu două familii la care am stat acasă”, au spus ei.

Aceștia nu prea știau pe nimeni înainte de show, însă din aeroport, la plecare, s-au înțeles cu toată lumea, la fel și în competiție.

„Câteodată uitam că suntem adversari! După ce am revenit cu toții, am legat o prietenie faină cu George Tănase, Ionuț Rusu și cu Sonia Simionov”.

„Între noi doi nu au existat supărări sau certuri, doar ne calmam unul pe altul. Referitor la ceilalți concurenți, nu ne-am supărat niciodată pe nimeni, chiar dacă uneori era frustrant când ne-o luau înainte, dar înțelegeam că e doar un joc. Am avut multe momente funny, dar cel mai amuzant a fost când am confecționat blugi. Doamna judecătoare trebuia să ne aprecieze munca, iar noi trebuia să respectăm anumite reguli. Prima dată, am cusut blugii pe dos (pentru că habar n-aveam cum să-i fac) și doamna m-a trimis înapoi la fabrică. A doua oară i-am cusut prea strâmți și pentru că nu-mi intrau pe picior i-am tăiat mai scurți, iar Edi mi-a făcut franjuri în față și spate. Arătam efectiv ca o găină încălțată. Mie „America Express mi-a lăsat niște amprente. Și acum, după atâta timp de la întoarcere, încă visez că sunt în cursă și că fac misiuni”, a povestit Cleo, pentru viva.ro.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion