Cinematografia autohtonă dă lovitura din nou! A apărut trailerul filmului „PUTEREA PROBABILITĂȚII”. Vezi când va fi premiera

Exact peste o lună urmează să aibă loc lansarea unui film de acțiune produs de concetățenii noștri și filmat în Republica Moldova – „Puterea Probabilității”. Prima ecranizare a filmului va avea loc pe data de 23 septembrie, la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Până atunci însă puteți vedea trailerul oficial al producției, care tocmai a apărut și deja a făcut curioși internauții.

Iată despre ce este noua producție cinematografică autohtonă: În capitala Republicii Moldova încep să dispară în mod misterios copii. Autoritățile locale nu depun efort pentru a găsi vinovații ba dimpotrivă încearcă să ascundă cazul. Investigațiile individuale ale unui ofițer de poliție, Vlad, duce la elita de la guvernare. Sătul de corupția superiorilor săi, Vlad apelează la ajutor prietenului său Rodion, care lucrează în serviciul secret, și care de-a lungul anilor de muncă, a strâns destulă murdărie pentru a demola întreaga elită conducătoare, alături de guvernul din umbră. În încercarea de a găsi copiii dispăruți, Rodion și Vlad sunt nevoiți să facă un pact cu un lider criminal pentru că doar împreună au șansa să dea jos puterea și să-i oblige pe oligarhi să fugă în străinătate. Dar orice medaliile are reversul ei…

Echipa actoricească sigur vă este cunoscută. Este vorba despre Valery Moon, Bogdan Bitlan, Andrei Luca, Aurel Pintea, Vlad Blanari, Andrei Porubin, Dorin Scobioala, Traian Stoianov, Valera Leovskii.

Producătorii filmului sunt: Ivan Naniev, Sergiu Scobioala , Dumitru Munteanu , Victor Florean, Irina Bulgac și Petru Cataraga. Director: Ivan Naniev. Întreaga echipă de producție o puteți cunoaște aici.

Amintim că premiera va avea loc pe 23 septembrie la Palatul Național „Nicolae Sulac”, iar pe 28 septembrie – în rețeaua de cinematografie Cineplex. Bilete găsiți aici. Ne vedem la film!

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion