Cine a fost Tany VANDER în viața anterioară? „Încep să înțeleg așa de multe”

Controversata influenceră și femeie de afaceri, Tany Vander e pasionată de tot ce e mistic, iar studierea vieților anterioare e ceea ce o preocupă acum. În una dintre ședințele sale de autocunoaștere a ajuns la o concluzie neașteptată – că în viața trecută ar fi fost. . .Cleopatra, ultima regină a Egiptului Antic și una dintre cele mai frumoase femei din istorie.

Vander s-a văzut la balcon, în straie albe și cu o aranjare specifică a părului și a dedus că e priveliștea din Alexandria. Vădit entuziasmată de gândul că ar fi fost regina Egiptului, s-a grăbit să povestească totul pe Instagram. Mulți dintre urmăritorii său au spus că o asociază și ei cu această personalitate istorică și au găsit chiar și asemănări.

„Astăzi spre final trebuia să aleg un camerton care să-mi numere meridianele, unul dintre ele a sunat într-un așa mod încât eu am avut așa o stare că m-am teleportat. M-am dus undeva era cald, timpul prânzului, eu stăteam undeva la balcon sau terasă , din piatră albă, mă uitat la mare. Îmi era așa de cald și bine.”

În susținerea acestei teorii, Tany Vander și urmăritorii săi și-au adus aminte că de tatuaje ei de pe fesă, ce înfățișează o pisică ce amintește de cea a Cleopatrei, potrivit Internetului. Vander a spus că și-a făcut tatuajul acum 14 ani și a ales intuitiv acel model de pisică din altele vreo 50.

Tany Vander nu se mai putea opri. A făcut conexiune dintre sine și Cleopatra, chiar și prin intermediul machiajului pe care-l avea cu vreo 10 ani în urmă și că e născută în anul șarpelui tot ar fi un indice.

Anterior, Vander a mai spus că a aflat că în toate viețile sale anterioare ar fi fost o personalitate cu puteri supranaturale și apărătoare a femeilor, lucru pentru care avea de pătimit.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion