„Chișinău Youth Fest”, Ediția a II-a! În program: The Motans, Mohombi și Lexter. Mai sunt și alte surprize?

Primăria Municipiului Chișinău organizează un eveniment de excepție pentru toți tinerii și doritorii de emoții inedite – „Chișinău Youth Fest”, Ediția a II-a. Vino pe 13 august, începând cu ora 16:00, în Piața Marii Adunări Naționale, și participă la Târgul de oportunități pentru tineri, unde vei găsi cele mai interesante workshop-uri și oferte prezentate de Centrele Municipale de Tineret, Centrele de creație pentru copii și tineri, și Școlile Sportive din municipiu.

Tot aici vei putea fi martor la un Dj battle, iar seara va culmina cu un concert alături de The Motans, Mohombi și Lexter care vor încinge atmosfera cu live performance-uri impresionante.

În cadrul „Chișinău Youth Fest” va avea loc lansarea aplicației mobile e-tineret, o platformă digitală dedicată tinerilor, care va oferi informații relevante și actualizate despre oportunități educaționale, evenimente culturale, activități de voluntariat și programe de dezvoltare personală.

Surprizele nu se termină aici! Vino la eveniment și vei avea ocazia să fii martor la lansarea Voucher-ului „Anul Tineretului”, să te inspiri de la cei mai buni absolvenți ai anului și să participi la Tombole cu Premii de Valoare.

Evenimentul este organizat în contextul Zilei Internaționale a Tineretului și are ca scop sprijinirea tinerilor, oferirea de oportunități valoroase, și implicarea acestora în activități pe diferite domenii de interes pentru a-și descoperi noi abilități și pasiuni. Partenerii evenimentului: SRL „Dublu Ecorambus”, SRL „Magic Food”, SRL „Glomira Grup”, SRL “JIVIUS”, SRL „Salat”, SRL MASTOP, SRL I’M WINERY, SRL info turism grup, SRL Furnizor prim.

Așadar, ia-ți prietenii și hai la Chișinău Youth Fest!

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion