CHANNING TATUM s-ar fi logodit cu Zoë Kravitz: Cum s-au dat de gol?

Channing Tatum și Zoë Kravitz se îndreaptă către altar! Mai multe surse au declarat pentru PEOPLE că cei s-au logodit recent.

În weekend, vedetele au fost fotografiate plecând de la o petrecere de Halloween, iar Kravitz (îmbrăcată ca Rosemary Woodhouse din filmul horror din 1968 Rosemary’s Baby) și-a arătat aparent noul inel de logodnă.

Actrița, în vârstă de 34 de ani, a vorbit anterior despre relația ei cu Tatum, în vârstă de 43 de ani, într-un interviu, lăudându-l pentru că este „doar un om minunat”.

„Ma face să râd și la ambii ne place foarte mult arta și vorbim despre artă și explorăm motivul pentru care facem ceea ce facem”, a explicat Kravitz.

„Ne place să ne uităm la un film și să-l descompunem, să vorbim despre el și să ne provocăm unii pe alții”.

Cele două vedete s-au întâlnit în timpul procesului de casting al viitorului debut regizoral al lui Kravitz, Pussy Island. Și Tatum, a spus Kravitz, a continuat să fie tutorele ei pe platourile de filmare.

„Fie că îmi făcea ceai sau îmi turna o băutură sau orice altceva – el a fost cu adevărat protectorul meu și a fost cu adevărat minunat și dulce”, a spus ea.

O sursă a declarat pentru PEOPLE anul trecut că cei doi, au fost „foarte fericiți” împreună.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion