Ce se întâmplă în lumea modei? O rochie din cioburi de sticlă face senzație pe podium

Extravaganța și tendința spre nonconformism a designerilor nu are limită, iar casa de modă „Coperni” bate toate recordurile. Recent au prezentat o rochie „zgomotoasă”, creată în totalitate din coburi de sticlă.

În asemenea ținută nu îți va reuși să pleci englezește. Fiecare mișcare face cioburile să se miște și să producă sunete ascuțite, de parcă cineva ar mișca într-un sac bucățile unui geam spart. Rochia are un croi relativ simplu, este până în pământ și are un șliț la spate. Baza rochiei este satinul, de care ulterior au fost prinse toate cioburile.

Sursa: Instagram\Coperni

Cea care a îmbrăcat rochia pentru a o demonstra lumii este modelul Kiki Willems. Am vrut să aflăm cât costă opera „Coperni”, dar aceasta încă nu este expusă pe site-ul lor oficial. În schimb sunt disponibile spre vânzare genți din sticlă. Prețul uneia începe de la 3.600 de euro.

Sursa: coperniparis.com

Anterior, casa franceză fondată de Sébastien Meyer şi Arnaud Vaillant a uimit lumea în timpul show-ului de la Musée des Arts et Métiers, din Paris, când a prezentat o tehnologie incredibilă care permite realizarea unei rochii direct pe manechin. Pe post de model a fost însăși Bella Hadid. Aceasta a fost stropită cu un lichid care, odată solidificat, a format pe corpul modelului, în câteva minute, o rochie albă minimalistă.

Sursa: The Cut

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion