Ce se întâmplă cu mâncarea care rămâne după nuntă? Alexandru Comerzan dezvăluie cum să cheltui mai puțin pe meniu

Frica de a nu pleca vreun oaspete flămând acasă după nuntă o au majoritatea mirilor, din cauza asta, când întocmesc meniul pentru sărbătoarea lor adaugă cât mai multe bucate, așa încât nici nu mai încap pe mese. Bucătarul șef și proprietarul de restaurante Alexandru Comerzan a dezvăluit în cadrul unui interviu cu Zina Bivol ce greșeli comit cuplurile la această etapă de organizare a nunții și a oferit niște trucuri pentru a preveni risipa.

În primul rând, bucătarul sfătuiește mirii să facă meniul fără implicarea părinților.

Acesta nu va renunța niciodată la bucatele tradiționale, precum sarmalele și mulele. În schimb, el propune optimizarea meniului prin excluderea cașcavalurilor și mezelurilor de pe masă și servirea lor doar la fourchette.

Vedeți aici sfaturile:

Bucătarul recunoaște, toată mâncarea rămasă după evenimente de foarte multe ori ajunge direct la gunoi, în alte cazuri de ia la pachet.

 

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion