Ce bonus la salariu au primit șoferii lui TAYLOR SWIFT? Suma are șase cifre!

Pe 17 martie 2023 a început turneul „Eras”, al lui Taylor Swift. Conform CNN, acum, aproape de încheierea concertelor din Statele Unite ale Americii, сântăreața le-a oferit șoferilor, câte un bonus „modest” la salariu. Suma care le-a revenit acestora i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Michael Scherkenbach, fondatorul și directorul executiv al companiei de camionagii, care a fost contractată de vedetă pentru a asigura transportul scenei și aparatajului a dezvăluit că tatăl vedetei a adunat toți șoferii la o ședință de rutină, într-o zi de luni, la Los Angeles, cu pretextul de a trece în revistă programul concertelor din acea zonă. După discuții, tatăl lui Taylor Swift a înmânat fiecărui șofer câte un plic, în care se afla un bilet scris de mâna artistei și câte un cec de 100 de mii de dolari.

„Șoferii nu au vrut să fie exagerat de nepoliticoși și să se uite la el. Dar unul s-a uitat și a crezut că scrie 1.000 de dolari, un alt șofer a văzut că este vorba de 10.000 de dolari, iar al treilea a spus: «Ei bine, trebuie să fie o glumă!»”, a declarat Scherkenbach.

Directorul companiei de transport a precizat că șoferii merită această răsplată, întrucât munca lor este foarte solicitantă. Pentru turneul lui Taylor, aceștia au fost plecați de acasă timp de 24 de săptămâni, nu au dormit nopțile și practic au trăit la volan. Acum însă, suma pe care au primit-o de la cântăreața generoasă s-ar putea să le schimbe viața.

„Să primești 100.000 de dolari înseamnă un avans pentru o casă sau taxele de școlarizare la facultate pentru un copil.” – a spus Michael Scherkenbach.

În mod normal, șoferii companii primesc bonusuri în valoare de 5-10 mii de dolari.

Sursa: Instagram\taylorswift
Sursa: Instagram\taylorswift
Sursa: Instagram\taylorswift

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion