CĂTĂLINA CAZACU cucerește noi culmi! S-a filmat într-o nouă producție BBC

Tânăra actriță Cătălina Cazacu atinge noi performanțe. Aceasta a primit un rol într-o producție BBC, iar filmările au avut loc în această săptămână.

„Doamnelor și domnilor sunt în studiourile BBC, unde am descoperit pentru mine extrem de multe locuri false, interesante, cum ar fi platouri cu un întreg oraș unde s-a filmat Doctor Who sau platoul unde noi filmăm, unde este improvizat ceva. E fascinant cum oamenii creează spații în locuri în care nu a existat nimic și la TV tot asta pare atât de real”, a spus Cătălina.

Aceasta a publicat și câteva imagini de pe platoul, dar și din culise, în momentul în care se pregătea de filmări.

După filmări, Cătălina avea un zâmbet până la urechi și a mulțumit universului pentru oportunitate.

„Eu încă nu pot să cred că asta s-a întâmplat cu mine, dar la sigu visele noastre devin realitate, trebuie să mergem înspre ele și către ele și să fim deschiși cu inima curată și sinceri față de noi”, a povestit ea.

Cireașa de pe tort a fost mesajul primit de la regizorul producției. Acesta a lăudat-o și i-a spus să stea aproape și să fie la legătură pentru viitoare colaborări.

Cătălina Cazacu este o tânără actriță din Moldova care a locuit în Marea Britanie, acolo și-a finalizat și studiile în actorie, la East 15 Acting School. Aceasta a reușit să facă parte din producții precum The Power și Killing Eve. În prezent aceasta este actriță și la Teatrul fără Nume din Chișinău.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion